Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Att använda sin tid

Alla flyttar vi ibland, utom moster Janna som bott hela livet i samma hus. Hon har å andra sidan burit tunga saker när andra flyttat. Nu när Janna börjar bli gammal kan hon kanske få slippa bära?

Har du flyttat så mycket att till och med du själv blir trött på dig själv? Du är inte ensam. Bostadsbrist gör att saker händer, speciellt för de som är yngre och har flyttat till Stockholm för att studera. Många får packa ner sina prylar gång på gång. Sedan händer det. Du får faktiskt ett eget kontrakt. Eller så träffar du kärleken och ni lyckas hitta en bostad som ni båda kan stå ut med att bo i. Grattis! Livet är inte alltid uppförsbacke. Därmed inte sagt att det snabbt behöver rasa utför.

Flyttider är bråda tider

En flytt är oftast en rolig händelse men det är också oerhört mycket att göra under de få dagar man har på sig. Det är tusen praktiska föremål på olika nivåer. Myndighetskontakter och adressändring, insamling av kartonger, rensning, sortering och packning. Få brukar ha problem med att somna då dagens ärenden är klara. Nå, moster har förstås erbjudit sig att hjälpa till fast du kan höra den lätta tvekan hon har i rösten. Ta nu och gör henne glad och se till att anlita en riktig flyttfirma den här gången. Det är orimligt att Janna ska bära någon mer gång nu när hon faktiskt fyller 85 till hösten. En bra flyttfirma gör tillvaron bättre - för alla. Läs mer om flytt på denna hemsida: flyttfirmasödermalm.com/

27 Apr 2021