Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Bra tips inför din nästa flytt

Är det dags att flytta in i en ny bostad? Gör det enkelt för dig själv och hyr en skåpbil inför flytten. På så sätt kan du snabbt och smidigt transportera alla dina ägodelar till ditt nya hem utan krångel.

Att flytta är något många ryser av att bara tänka på. Trots att det oftast är spännande att flytta till ett nytt hem, så är det inte utan sina utmaningar. Det ska planeras, packas, bäras och packas upp. Det viktigaste att fokusera på för en snabb och smidig flytt är att planera varje steg i detalj. Bestäm dig först och främst för vilken dag som flytten ska ske på. Det är även en bra idé att bestämma en fast tid för flyttningsprocessen att börja. Räkna även med att flytten kommer ta längre tid än du tror. 

Hyr en skåpbil till flytten

När du har spikat flyttdagen i kalendern är det dags att fixa transport för dina saker. Kontakta din lokala biluthyrningsfirma och hyr en skåpbil att använda under flyttdagen. Det finns flera alternativ att välja mellan beroende på hur mycket plats du behöver i skåpbilen. Du kan även hyra en skåpbil under en längre tid, om det är så att du ska köra en längre sträcka med ditt flyttlass. Ett annat bra tips inför flytt är att packa ner varje rum för sig. Skriv tydligt på flyttlådan vad det är du har packat ner, så du vet vart den ska i ditt nya hem. Det gör det lättare för dig att hitta bland alla lådor när det är dags att packa upp. Läs mer om skåpbilar på denna webbsida: https://www.hyraskåpbilstockholm.se

18 Dec 2020