Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

En flyttfirma på Östermalm ger full service

Att flytta från ett boende till ett annat innebär mycket jobb. Det är tungt att packa och bära allt som ska flyttas. På Östermalm finns det en flyttfirma som lägger stort fokus på säkerheten.

Ska du flytta från ditt nuvarande boende till ett nytt vill du naturligtvis att dina möbler och andra saker följer med dig. Även om du bara flyttar till en lägenhet i samma trapphus flyttar inte sakerna på sig av sig själva. Det ska packas, nedmonteras och bäras från den ena platsen till den andra. Ibland anlitas hela släkten, alla vänner och bekanta för att hjälpa till vid en flytt.

Ett annat alternativ som många gånger är bättre är att anlita en flyttfirma. De gör en noggrann planering när det gäller packning, bärande och transport. Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning så du kan låta dem ta hand om allt: packning, flytt och städning.

En flyttfirmas tips inför flytten

En soffa brukar de flesta ha och hur gör du med den när du ska flytta? Kontrollera om soffan går att skruva isär på något sätt. Om så bara benen går att ta av underlättar det enormt, även för flyttfirman, om den ska bäras uppför en trappa. Tejpa igen dörrarna på kyl och frys men först ser du naturligtvis till att frosta av och tömma dem. Har du en säng som ska med? Börja att montera isär ramen om det finns en sådan. Täck sängen med ett lakan eller dylikt så blir den inte smutsig under transporten.

6 Oct 2021