Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Få hjälp under flytten av en flyttfirma

Att flytta är en stressful tid i ditt liv, och att behöva hantera flytten kan vara en mardröm. Gör det enklare för dig på dagen genom att anställa en flyttfirma i Växjö för alla tunga lyft.

Visste du att svenskar flyttar i genomsnitt 10 gånger i deras livstid? Det betyder att 10 gånger i ditt liv kommer du att packa ihop hela ditt hem och sedan flytta. Det tar mycket tid, och är dessutom jobbigt. Men det finns något som du kan göra för att göra det enklare för dig. Du kan anställa en flyttfirma i Växjö för att utföra arbetet åt dig. Du slipper fråga familj och vänner om hjälp, och hyra en skåpbil. Något annat att tänka på är att anställa en firma för flyttstädning. Då slipper du verkligen att göra allt det jobbiga själv, och du kan helt enkelt fokusera på ditt nya hem.

Att tänka på innan du anställer en flyttfirma

Det finns många firmor att välja mellan och det är svårt att veta vilken som är den bästa. Det finns också tyvärr firmor som inte går att lita på och som du vill undvika helt och hållet. Ett bra sätt att hitta rätt firma är att kolla omdömen online. Det ger dig en ärlig bild om firman så du vet att den går att lita på. Du vill inte att dina saker ska försvinna eller gå i sönder. Glöm heller inte bort att boka flyttfirman i tid eftersom det kan vara någon annan som ska flytta samma dag och som annars hinner boka före dig. Speciellt under helger då det är populärt att flytta. Det är rekommenderat att boka flyttfirman minst 30 dagar i förväg, gärna tidigare om du har möjlighet till det.

Vad ingår i priset?

Alla flyttfirmor erbjuder olika tjänster och priser för deras kunder. Så innan du bokar en flyttfirma är det viktigt att du kontrollerar vad som ingår i priset och att detta passar dig. Något som alla professionella firmor borde erbjuda dig är en försäkring. Om något skulle gå sönder så ingår detta i så fall i försäkringen. Vissa firmor erbjuder också att hjälpa till att packa ditt hem som en del av deras tjänster. Innan du bokar en firma är det alltid värt att få en kostnadsfri offert. Kolla gärna med några olika firmor och jämför mellan tjänster och priser. Vissa firmor tar betalt per timme, medan andra firmor tar betalt per dag.

22 Apr 2020