Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Flytta bohaget till ett magasin

Man behöver inte flytta utomlands för att behöva magasinera sina tillhörigheter i Täby. Kanske ska man bara renovera hela lägenheten och vill kunna arbeta fritt utan att ha möblerna där.

Vid många tillfällen i livet kan man behöva förvara sina möbler tillfälligt under en period. Kanske är man mellan två boenden, har fått ett tillfälligt jobb utomlands eller ska prova lyckan och flytta till den nya kärleken. Man kan också ha kommit över en fin båt och väntar på en bra båtplats. Magasinering i Täby kan då vara ett lyckat val för den tid det behövs.

När man ska renovera eller förändra

Har man hittat en fin lägenhet i Stockholm och vill renovera den innan man flyttar in, kan man behöva få undan möblerna tillfälligt till en säker plats, där man inte riskerar att de blir skadade. Man vill exempelvis rädda sin TV från slipdamm, och hantverkarna vill kunna arbeta ostört på hela ytor. Då är magasinering en fantastisk tjänst, som man kan använda sig av för vilken period man än önskar.

Det bästa är, när man ska göra en förändring, att det finns folk som kan hjälpa en om man har hamnat i tidsnöd och behöver packa och flytta snabbt. Det behöver inte vara så dramatiskt som att man har blivit utkastad hemifrån, men juridiskt sett är det inte ovanligt att en sambo som äger huset dör, och det är barnen som ärver och ska sälja huset direkt. Då är situationen desperat, men man vill inte bli av med sina möbler. Man kan kontakta en flyttfirma, och man får hjälp med att både packa effektivt, flytta sakerna till ett magasin och få dem förvarade under trygga former.

Ett tillfälle man inte vill missa

En specialmaskin, en båt eller ett antikt skåp kan vara något efterlängtat som man kommer över och behöver ha förvarat under en tid. Det kan vara ett tillfälle man inte vill missa, och kanske är det ett föremål som man senare tänker sälja. Ärver man saker som inte får plats, är det lätt att magasinera dem så länge man vill.

 

25 Aug 2020