Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Flytta på ett korrekt sätt i Gävle

En flytt i sig är något som de flesta har gjort – eller någon gång kommer att genomföra – och det gemensamma i varje flytt är att de ofta är betydligt jobbigare än man från början tänkt sig. Det vill säga – dels så har man den fysiska delen som består i att man ska bära alla möbler, allt bohag och att detta ska ske i två omgångar. Dels så har man även den psykiska pressen som innebär att en flytt måste ske inom en viss tid och där legio brukar innebära en helg. På en helg ska man hinna med att bära ut allt man äger, man ska hinna transportera detta till den nya bostaden och man ska bära upp allting till denna.

Återstår här gör dessutom det absolut jobbigaste momentet och det som ofta är det som gör att man misslyckas med sin flytt; nämligen en flyttstädning. En flyttstädning är något som alltid måste göras och om denna uteblir så kan man tvingas betala en ganska saftig räkning för dn städfirma som anlitas av de nya ägarna. Det är alltså den räkningen som vi anser vara ett misslyckande i en flytt och den som man till varje pris ska försöka undvika.

En flyttstädning måste dessutom ske i slutet av en flytt och det är också av den anledningen som den är så svår att genomföra. Man är trött, man har tankarna på annat håll och man kanske dessutom stött på problem vid flytten – trafik, smala passager i fastigheter, icke-fungerande hiss – och där den tiden obönhörligen drabbar sin flyttstädning.

Anlita en städfirma för din flyttstädning

Lösningen? Ja, antingen så ser man till att planera lite bättre vid sin flytt eller också så ser man till – och detta är vår rekommendation – att anlita en städfirma för sin flyttstädning. Vi räknar upp några starka skäl som ligger till grund för varför vi rekommenderar denna lösning och vi säger att du ska flytta inom en medelstor svensk stad – Gävle – och där du överväger att anlita en städfirma för din flyttstädning. Här är anledningarna till varför du ska göra det:

  • Priset. Ju tidigare du anlitar denna städfirma för din flyttstädning i Gävle – desto billigare blir priset. Boka din städfirma i samband med att du bokar den bil som ska transportera dina möbler. Flyttstädning är dessutom rut-berättigat och du kan således dra av halva kostnaden för det arbete som städfirman i Gävle lägger ner på din deklaration och få summan tillbaka i form av skatt. Flyttstädning är prisvärt – om du följer dessa tips.
  • Korrekt jobb. En flyttstädning innebär att allt, precis allt ska städas. Även om du försöker så kan det vara svårt att lyckas och då drabbas du likväl av den höga räkningen vi nämnde ovan. Anlitar du en professionell städfirma i Gävle – ja, då får du också, helt enkelt, en professionell flyttstädning utförd. Ett skäl så starkt som något annat.
8 Oct 2017