Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Mäklare i Sundsvall har alltid lite kunskap om objektet de säljer

Mäklare som säljer hus och lägenheter i Sundsvall brukar ofta veta lite om just den speciella byggnaden det är tal om att sälja. Det är bara att fråga på.

Det är inte det lättaste att köpa en bostad. Kanske står du inför möjligheten att få köpa en lägenhet eller så är det ett eget hus du har i tankarna. Oavsett är det säkert lite läskigt första gången du ska lägga ett bud på något du väldigt gärna vill ha. Då gäller det att ha på fötterna.

Det enda du ska tänka lite extra på är om du klarar av de kostnader som kommer att komma i samband med köpet. En andra tanke kan vara om du klarar av några extra utgifter vilket kan innebära reparationer av delar av huset som du inte visste var dåliga.

Mäklare i Sundsvall har ofta god lokalkännedom

Även om en mäklare bör ha god kännedom om de olika hus som finns i området hen representerar är det inte deras sak att besiktiga eller gå igenom huset du ska köpa. Det ligger inte heller på några mäklare i Sundsvall att informera om skador som finns i byggnaden.

Däremot är det din skyldighet som köpare att ta reda på fakta angående den fastighet du är intresserad av att förvärva. En mäklare i Sundsvall med god lokalkännedom brukar dock kunna lämna lite information om fastigheten och omgivningarna som leder dig i rätt riktning. Sedan är det bara att anlita en besiktningsman.

2 Feb 2023