Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

När du behöver flyttfirma i Farsta

NÄr du ska flytta i den södra delen av Stockholms området som till exempel i Farsta kan man komma undan med den ofta jobbiga flytten. Behöver man bär hjälp är det inte alltid som man har starka släktingar, kompisar, bekanta eller familjemedlemmar som man kan fråga om hjälp. Då kan man behöva särskild muskelkraft av professionell flyttfirma i Farsta.

Flyttfirma i Farsta erbjuder även flyttstädning

Välj vilken hjälp som du vill ha

Förut fick man bara en slags hjälp av en flyttfirma, och den var själva transporten av packlådor och möbler. Resten fick man göra och ordna med själv. Numera kan man välja vilket som man vill få hjälp med; själva transporten, eller båda packning och transport, eller både packning, transport och flyttstädning. Dessutom kan vissa flyttfirmor till och med hjälpa en att magasinera de saker och packlådor som man vill flytta och som man inte vill ha på den nya adressen men som man ändå vill ha kvar.

  1. Packning. Vill man kan man få en flyttfirma och komma och packa ner allt som man vill ha med sig till den nya adressen. Då har de till och med, med sig, egna packlådor och packar oerhört snabbt allt som ska med. Efter flytten packar de även upp allt som ska uppackas, lika snabbt. Oftast går det på en enda dag när de både packar och packar upp allt.
  2. Flytten. Vill man att de kommer och transporterar allt från den gamla till den nya adressen, kommer de tidigt på morgonen och flyttar allt åt en. Att bära allt och få in i lastbilen brukar även det gå på endast några timmar,  det går mycket snabbt alltså. Så vill man få allt att hända mycket snabbt bör man anlita en flyttfirma.
  3. Uppackning. Om man begär att en flyttfirma ska packa, brukar de även packa upp. Då ser de till att allt blir uppackat väldigt snabbt. Det brukar även det gå på en enda dag. Jämför det med när man själv packar upp. Allra snabbast, om man ska göra det själv, brukar det gå på en vecka. Vissa tar hela år på sig för att packa upp allt.
  4. Flyttstädning. Är man less på att flyttstäda själv så kan man be en flyttfirma att flyttstäda åt en. Då kommer de och flyttstädar när man är färdig med sin packning och allt är utburet och det är tomt i bostaden. Då ser de till att städa så att hyresvärd eller nästa bostadsägare blir nöjd. Här är det viktigt att alltid välja en flyttfirma som har garantier på sin flyttstädning.
11 Jan 2020