Flyttips

Allt du behöver veta när du ska flytta

Så hittar du rätt städfirma för flyttstädningen

Om du ska flytta till Västerås är det som vid alla flyttar, många saker som man behöver tänka på. Förutom att packa alla sakerna och se till att de flyttas till den nya adressen i Västerås, måste man ta hand om den kravfyllda flyttstädningen. Om man vill, kan man lägga de sakerna på en flyttfirma som tar hand om både packning eller flytten, och lägga flyttstädningen på en städfirma i Västerås.

Beroende på hur mycket man har att göra, bör man välja datum för flytten så att man har ledigt. Om det bara går, brukar man förlägga flytten på en helg. Då är man ändå ledig och har eventuellt tid att ägna sig åt en flytt. Har man inte tid under en helg, kanske man bör ta ledigt så att man kan göra allt som har med flytten att göra. Eller så anlitar man en flyttfirma som tar hand om precis allt.

Bäst ta hand om packningen själv

Vill man, kan man packa själv. Det är en bra idé då en packning kräver att man går igenom de egna sakerna och slänger, skänker bort eller säljer det som man inte vill ha med sig till nästa adress. En sådan ska kan inte en flyttfirma gör åt en.  Det är omöjligt att göra åt någon annan. Och vem vill ha med sig allt skräp till en ny bostad? Har man då inte städat sina saker, följer all smuts och damm med till den nya bostaden. Vem vill det? Då är det bättre att packa sina egna saker själv. Men själva flytten kan man anlita en flyttfirma för.

Hur gör du med flyttstädningen?

När det kommer till den viktiga flyttstädningen, den kan man med lätthet lägga på en städfirma som tar hand om den. Särskilt om man har packat själv, då kan man alltid ta hem en städfirma som gör själva flyttstädningen åt en. Så slipper man att oroa sig över att inte flyttstädningen skulle bli godkänd av hyresvärden, eller den nya bostadsägaren. En flyttstädning ska ju följa vissa regler för att den ska bli godkänd.

Anlita en städfirma i Västerås

Det kan vara bästa lösningen att anlita en städfirma i Västerås för flyttstädning. Då kan man sedan anlita samma städfirma när man behöver en hemstädning, storstädning eller varför inte en julstädning? En sådan kan man också skänka bort till någon som en julklapp. Då får mottagaren ett presentkort med en valfri städning som gåva – ingen dum idé.

11 Dec 2019